Klovner og døde menn · Norsk · Tja... Hva skal man si?

Alle damer er tystere!

Alle venninner er informanter! Alle kamerater er informanter! Mor og far er informanter! Alle som vil deg vondt er potensielle informanter! De kan til og med få betalt for det. Alle som har uoverkommelig dopgjeld, spillegjeld, eller andre økonomiske problemer er potensielle informanter. De får betalt for å gjøre livet surt for deg.

På slutten av 90-tallet kunne du få så mye som 100000 kr bare for å si navnet til et av medlemmene i Hells Angels, eller en av damene/eksene deres. Jeg går ut fra at det er omtrent det samme nå. Det er litt som da Sovjet-unionen gladelig ville betalt meg en million for å fortelle hvem jeg satt på kontor sammen med på FFIE og hvor kontoret befant seg, på midten av 80-tallet. Eller da jeg ble tilbudt det tilsvarende for å skyte tystere. Jeg fikk aldri noe tilbud hverken fra Sovjet-unionen, eller politiet. Det er andre i familien som nok heller har dekket etterspørselen derfra, men jeg skal ærlig innrømme at det ikke går mange dagene mellom hver gang jeg undrer meg over hvordan jeg kan gjøre det til et levebrød å gjøre livet litt mer vanskelig for de som tjener penger på å dolke venner og venninner, eller mødrelandet i ryggen fordi de simpelthen ikke kan få nok penger, eller andre privilegier som beskyttelse mot straffeforfølgelse uansett hva faen de driver med av kriminalitet. Slik systemet er i dag kan man faktisk være både politi-informant, (eller informant- behandler), OG landsforræder samtidig.

Myndighetene bruker milliarder per år på å ødelegge livet til et uvisst antall mennesker ene og alene for å få informasjon som kan bidra til domfellelse av folk som selger hasj. Enhver som har litt mer mellom øra enn et rør for å forhindre ekko skjønner at det er big business å være informant. Du får godt betalt i tillegg til at du er fritatt for straffeforfølgelse for hva som helst, inkludert seksuelle overgrep mot barn, voldtekt, sex-trafficking, korrupsjon, utpressing og drap. Samtidig er motstanden mot å legalisere hasj og marihuana selvfølgelig et tema hovedsaklig på den blåbrune sida av politikken. Hvordan skal man ellers rettferdiggjøre de massive, voldelige overgrepene mot menn, kvinner og barns rettssikkerhet og menneskerettigheter om man ikke kan bruke kampen mot narkotika som unnskyldning? For i Norge går både seksuelle overgrep mot jentebarn og voldtekt mot kvinner ustraffet. Du kan invitere kamerata dine, få et forgjelda dophue til å kidnappe ei dame, mishandle, torturere, voldta og myrde henne, og slippe unna med det fordi du kan gi politiet informasjon om f.eks. hvem som sprengte den bomba i Drammen i 1997. Og da må jeg understreke at det ikke nødvendigvis er akkurat slik i akkurat den saken, men bare et eksempel på hvor ille det kan være.

Du trenger ikke engang å snakke sant. Du trenger bare å opplyse informantbehandlerne om hva du har hørt, eller hva du selv måtte finne på av dritt om noen du har lyst til å hevne deg på og late som du gjør det i godhetens navn. Eller late som du er en bekymret forelder som beleilig nok har fått all dokumentasjon om overgrep, vold og omsorgsvikt mot barnet sitt fjernet, så politiet slipper å stå til ansvar for at de samarbeider med pedofile og barnemishandlere om å terrorisere ofrene deres i kampen mot narkotika, eller myndighetenes liksomkamp mot organisert kriminalitet. For den er på liksom!

Og ja, forresten… For de som spekulerer i hytt og gevær på både det ene og det andre: Jeg har hverken vært sammen med Kjell Arne Hansen, eller Rikken Hagland, og om det eventuelt er noen andre enn Rotta som har våkna opp i senga hans ved sida av Helene, så er det virkelig ikke noe jeg kan si noe om. Jeg er heller ikke særlig interessert i å slå ihjel Sven Merhof med en hammer…

FUCKTARDS!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s