Føkk systemet! · Klovner og døde menn · Norsk · Tja... Hva skal man si?

Kløning, manglende kontroll på armer og bein og utløp for aggresjoner.

KLØNING, MANGEL PÅ KROPPSKONTROLL OG MESTRING AV AGGRESJONER, DEL 1:
WTF: Brant meg da jeg skulle ta en nydelig og helt perfekt stekt kylling ut av ovnen. Såret brukte 4 dager på å utvikle seg i all sin sjarm, og 4 dager til før det begynte å lukke seg. Det sprekker opp hele tida og er en stadig kilde til små stikk, svie og irritasjon pga overdreven bruk av anti-bac og tidvis bruk av myggspray. Har prøvd vanntett plaster, men sårets plassering gjør at plasteret løsner. Jeg har revet opp et dynetrekk i strimler á 2×20 cm, vaska alle capsene mine for hånd og delt opp flere pappesker med et ukjent antall korte, raske hugg med en nyslipt forskjærskniv jeg har etter bestemor. Den bærer preg av å ha blitt slipt mange ganger. Bestemor var utdannet telegraf, noe både hun og fedrelandet fikk god nytte av under 2. verdenskrig. Broren hennes, onkel Erling satt da i fengsel i Alta fordi han nekta å melde seg inn i nazist-partiet som lærer. Bestefar ble senere en god venn av Lola og Polikarp Karoli som forøvrig satt i Auschwitz Birchenau fordi nazister er og alltid har vært noen forbanna rasshøl. Det første krisesenteret for kvinner i bestefars hjemby var hjemme hos ham. Jeg arva nøkler til politihåndjern av bestemor og bestefar. Kanskje det var derfor engler kom på besøk til ham, fordi han hadde sånne ting liggende å flyte og synes fascister er noe dritt uansett hvilken uniform de bærer, eller hvilken funksjon de liksom skal ha i samfunnet både i krig og fred. Mange mener at “liksom” er et fjortis- og fy-ord i godt språk, men de fleste uniformerte fascisters påståtte funksjon i samfunnet er faktisk bare på liksom. Alt i alt får det meg til å føle meg litt bedre.

KLØNING, MANGEL PÅ KROPPSKONTROLL OG MESTRING AV AGGRESJONER, DEL 2:
1: Snubla i mine egne bein bærende på ei diger blomsterpotte med et relativt stort pengetre. Knela hardt og tungt oppå en skarp kant på en liten thighmaster som sto og samla støv. Trodde jeg hadde knekt beinet, men fikk bare varig misfarging og et digert hakk i muskelen. Det gikk helt fint med blomsterpotte og pengetre. Har bestemt meg for å gjøre pengetreet til et bonzaitre så jeg kan påføre det små kutt og skader hver dag i uminnelige tider. HA HA HA HA HA!!!
2: Benkehjørne på Kulturpuben. Kjente jeg blei ganske forbanna i varmen da dette er hundreogørtende gang beina mine møter et hjørne eller en skarp kant den siste uka. Fant ingenting jeg kunne la det gå utover. Drakk meg kjempekanakas og kjøpte en kamuflasjefarget koffert i stedet.
3: Jeg veit faen ikke hvor detta kommer fra. Jeg har slått meg så mye i det siste at jeg ikke lenger greier å holde regnskap over alle blåmerkene mine. Brukte øks, sag og hakke for å hjelpe en nabo med å avlive to standhaftige einerbusker som hevn mot naturen og all dens iboende faenskap. Naboen spanderte øl.

KLØNING, MANGEL PÅ KROPPSKONTROLL OG MESTRING AV AGGRESJONER, DEL 3:
FØKK: Klinte lilletåa inn i sokkelen på Truls lille elsklings klorestolpe. Det er en grunn til at posen med frosne erter alltid ligger øverst i fryser’n. Trenger ikke å leite etter den. Fikk beskjed på legevakta om å sitte i ro med beinet høyt et par dager. Sist jeg fikk beskjed av en lege om å holde meg i ro noen dager, kjøpte jeg 5 gram hasj og la meg til rette på sofa’n. Jeg røyker ikke hasj lenger, men har selvfølgelig ingen intensjon om å sitte i ro heller. Har kjøpt tape. Jeg antar at naturen med all dens iboende faenskap har hevnet seg for drapet på einerbuska, men stålsetter meg for mer. Vurderer å slå noen kobbernagler inn i et tre som sperrer for utsikten fra verandaen.

KLØNING, MANGEL PÅ KROPPSKONTROLL OG MESTRING AV AGGRESJONER, DEL 4:
1: Kløyp meg mellom stolsete og mitt eget bein da jeg skulle sette meg på Lillestrøm bar. Jeg veit ikke hvordan det er mulig en gang, men all naturs iboende faenskap tilsier at det er det.
2: Noen må snart finne opp et eller annet som tar knekken på den jævla myggen en gang for alltid. Den har absolutt ingen funksjon som ikke kan erstattes av noe annet som ikke er fullt så irriterende. Vi trenger et Holocaust for mygg. Jeg trenger åpenbart en alarm og en høylytt påminnelse av en robotstemme som forteller meg at jeg må spraye meg med den føkkings myggsprayen til tross for at den intense kløen jeg kjenner i hvert eneste av de ikke talte myggstikka jeg har fått i det siste burde være påminnelse god nok. Går til innkjøp av sitronmelisse, biter tenna sammen og knipser allergitabletter sammen med paracet og 70mg kapsler med reseptbelagt amfetamin som apotekene provoserende nok har vært tomme for altfor lenge. Jeg kjenner at roen senker seg opptil flere grader og gir litt mer faen, men bare litt.

KLØNING, MANGEL PÅ KROPPSKONTROLL OG MESTRING AV AGGRESJONER, DEL 1: AAAAUUU!!!: Når man skal av bussen kan det være lurt å huske på at det er ca. en halv meter ned til bakken og en halv meter bort til fortauskanten. Det kan også være en god idé og sette den ene foten ned foran den andre og fortrinnsvis også før nesa. Noen gæerne studenter lurte meg med til et skikkelig harry sted, jeg drakk altfor mye, sovnet på bussterminalen og deretter på bussen hjem. Jeg rakk akkurat å registrere at jeg ikke ville rekke å ta meg for før nesa mi traff asfalten i en hastighet av 30 km/t, og jeg ble liggede å tygge grus mens bussjåføren ringte ambulanse før han stakk fra ulykkesstedet. Jeg sendte klage to ganger til Ruter, men fikk aldri svar. Mest sannsynlig av samme grunn som at mye annen epost har forsvunnet sporløst opp gjennom årenes løp; fordi “noen” har som levebrød å tilby hevntjenester, (en svært effektiv måte å bygge opp et nettverk av psykopater og mindre intelligente mennesker med personlighetsforstyrrelser, narsissistiske tendenser og jævlig lav moral), med garanti om at all dritten de steller i stand ikke blir anmeldt til politiet. “Noen” bærer visst på et sykelig hat mot kvinner de ikke kan kontrollere, og i mangel på egen personlighet og evne til å skape noe annet enn bråk, gir vel denne besettelsen, denne evige mangelen på tilfredstillelse, omtrent det samme livet og den samme mentale helsen som heroinavhengighet, oksehunger og andre uvaner som skal erstatte en impotent sjel, uten at det egentlig har en dritt å gjøre med dette innlegget.

Den beste hevn er å leve godt:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s