Føkk systemet! · Klovner og døde menn · Norsk · The Whistleblower

Mafia med politiskilt!

“Maria, noen bruker enorme ressurser på å stoppe deg!”, sa han, bestevenn og rådgiver. “Ja, det skjønner jeg godt!”, svarte jeg mutt mens jeg kikket på verden som raste forbi utenfor bilvinduet på veien til et eller annet åsted for leirras og polakker som ligger begravet. “Når ansatte i politiet samarbeider med voldtektsforbrytere, menneskehandlere og pedofile om å terrorisere ofrene deres for å holde dem under kontroll og hindre anmeldelse og etterforskning av overgrep og lovbrudd de blir utsatt for av “informantene” deres, så vil jeg tro det er verdt en ekstra innsats for å holde det unna offentlighetens lys.”. Tross alt er det ikke lett å drive med utpressing i saker som allerede er anmeldt til politiet.

Det hender jeg lurer på hvor mange drap politiet har feid under teppet som ulykker, selvmord, eller naturlig død til tross for at omstendighetene tilsier at det burde vært etterforsket som mistenkelig som faen. Og selvom jeg har min erfaring med Eirik Jensen og mener han hører hjemme i fengsel, så kan jeg ikke la være å undre meg over hvorfor det bare er han og Cappelen som står for retten, og hvorfor han ikke er siktet på flere tiltalepunkter enn bl.a. den jævla hasjen. Noen mener han er offer for et komplott. Offer blir litt feil ord, synes jeg. Det kan heller se ut som noen har fått til en bedre avtale med de samme kundene. “Taking care of business” rett og slett, og at Jensen sto i veien for lukrative frynsegoder, forretninger og pensjonsordninger. Fra dop og torpedovirksomhet til vaktmesterbedrifter og fast eiendom på et brett av assorterte avtaler om hevn, utveksling av informasjon og cyberkriminalitet.

Kanskje han var en løs tråd som måtte fjernes fra veven på en måte som ikke fikk hele dritten til å rakne. Et hode på hoggestaben i et slags paradigmeskifte der en blåbrun regjering i etterkant av politireformen tilsynelatende styrer landet inn i et voldsanarki der alle som betaler sitt tiende kan gjøre hva de vil med hvem de vil, så sant offeret ikke er en del av det kriminelle regimet og står uten beskyttelse fra en nogenlunde vettug familie, som f.eks. undertegnende. “Det er pakistanera som bestemmer!”, proklamerte en nyervervet og lite lojal venninne. Må vi gå til det skritt og innrømme at Jønke hadde delvis rett i sitt Sjakalmanifest? Ja, sånn rent bortsett fra at både Hells Angels, nynazister og pakistanere samarbeider ganske tett. I hvert fall her i Norge.

Ikke alle i politiet er drittsekker, men de gode beskytter de onde i et system som først og fremst beskytter systemet i stedet for å beskytte dem de er betalt for å beskytte; skattebetalerne. Et slikt system er ikke bærekraftig. Det blir meningsløst å opprettholde en ordensmakt som skaper mer og grovere kriminalitet enn det de greier å “ordne” opp i. Når kriminelle bruker politiet for å kvitte seg med fiender ustraffa, eller for å hevne seg på damer som sier “Nei!” litt mer tydelig og direkte enn de liker, så har systemet en alvorlig feil, og samfunnet et alvorlig problem. Systematisk sjikane av voldtektsofre og overlevere av menneskehandel i bytte mot informasjon som kan domfelle en og annen som selger hasj, er i mine øyne en dårlig handel. Det sitter folk på Stortinget som vil legalisere både bruk og salg av hasj. Jeg tror ikke det sitter så mange der som vil legalisere slavehandel i sexindustrien. I det minste ikke åpenlyst.

Så sitter man her da, innendørs i sommervarmen og ser ut på sommersola med et hjertesukk mens man bretter opp erma i rettferdighetens navn for å få satt disse sakene på offentlighetens dagsorden. Politiet må finne andre etterforskningsmetoder enn å selge rettsikkerheten til kvinner og barn på billigsalg for å tilfredsstille “informantene” sine. Og Spesialenhetens oppgave er faktisk å etterforske politiet, ikke hevne den voldskåte eksen til en kollega, eller kokainsnårtende pakistanere og andre informanter som strengt tatt burde flås levende og henges opp etter tærne på et torg til spott og spe. Narcissistiske menn hater kvinner de ikke kan kontrollere, og jeg går utfra at for alle dem var mine rettigheter en liten pris jeg måtte betale for at de skulle få det slik de ville ha det på bekostning av altfor mange andre. Glitrende karrierer og forfremmelser til kameraderiet, ubrukelige politireformer og malplassert politisk makt, kjøpt og betalt med andres liv og beskyttelse mot straffeforfølgelse for voldtekt, menneskehandel og drap.

Den enes død den andres brød…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s